Gyakori kérdések

Ki vagy kik regisztrálhatnak?

BÁRKI REGISZTRÁLHAT, NEMZETISÉGTŐL, KORTÓL, NEMTŐL FÜGGETLENÜL AKI KULTURÁLT KÖRNYEZETBEN SZERTNE GYÖNYÖRŰ HALAKAT SZÁKBA TERELNI ÉS KELLŐ FIGYELMESSÉGGEL BÁNIK A HALAKKAL, ÓVJA A TERMÉSZETET ÉS TÓ KÖRNYEZETÉT!

Regisztrációról mennyi időn belül kapok választ?

Minden esetben 1-72 órán belül e-mailon kapsz értesítést, e-mailt érdemes megnézni a SPAM -ba az az a "levélszemetek" között!

Regisztráció nélkül tudok helyet foglalni vagy horgászni?

Nem sajnos, minden esetben aktív regisztráció szükséges!

Hogyan tudom a foglalásom módosítani vagy lemondani?

Minden esetben e-mailen: doncarpbaits1@gmail.com, de erre az érkezés előtt 28 nappal van csak lehetőséged!

Szép kártyával tudok fizetni?

Igen tudsz, TAVUNKON AZ MKB - K&H - OTP SZÉP KÁRTYA ÖSSZES ZSEBÉT ELFOGADJUK ÉS BÁRMIRE FELHASZNÁLHATÓ! Helyfoglalás összegének foglalóját azonban csak személyen a tón tudod befizetni, szép kártyáról való utalás nem lehetséges!

Szabállyal vagy házirenddel, esetleges információ kéréssel kapcsolatban kérdésem volna, kihez fordulhatok?

Először minden esetben hívd a halőrt a +36 70 311 0874 telefonszámon, ha Ő nem tud neked érdemben információt adni az adott kérdés / kérésben akkor kérlek minden esetben írj e-mailt: doncarpbaits1@gmail.com

Milyen íz világgal készüljek, melyik helyet válasszam, hány méterre húzzak, dobós pecával érdemes "próbálkozni"?!

Íz világ

Általánosan a hozzánk érkező vendégek a büdös(halas) és a fűszeres bojlikat részesítik előnyben és az esetek nagy többségében eredményesen, de ez nem azt jelenti, hogy más ízesítésű bojlival nem is lehet halat fogni! Úgy gondolom csoda csali nincs, ha a halak étvágya megfelelő, (ami azért elég sok tényezőtől is függ!) akkor egy megfelelő minőségű bojlival eredményes pecát tudhatunk magunk mögött a horgászatunk során, főleg azt a tényt figyelembe véve, hogy a DCL nagytestű halállománya kimagasló! 

Melyik helyet válasszam

Minden közhelyeskedés nélkül mondom, hogy évszaktól függetlenül, bármely állásunkban benne van "életünk legjobb pecája"!

Másrészt a melyik helyet válasszuk az sok más egyéni igénytől is függ!

Aki jobban vágyik a vadregényesebb és "privát területű" pecára azok számára mindenképpen valamelyik VIP állásunkat javaslom(csónak használat kötelező), ezek a helyek ráadásul jó haltartó helyekkel is rendelkeznek mindazon felül, hogy a faházak felszereltsége is eltér a többi állástól!

Ha esetleg valaki nem preferálja a csónak használatot vagy úgy érzi nincs kellő tapasztalata ebben, akkor se csüggedjen, hisz mint fentebb is említettem, minden állásunkon kiváló horgászatban lehet részünk!

Visszatérő vendégeink többször bizonyították, hogy különböző állásainkon is kimagaslóan eredményesek voltak és sok szép nagytestű halat tereltek szákba! Persze ettől eltekintve minden helynek meg van a sajátossága és nyilván vannak egyénileg favoritnak tartott kedvenc állások is, de ez nagyon széleskörű, ahány horgász annyi vélemény.

Hány méterre érdemes húzni vagy dobni, dobós pecával lehetünk eredményesek?

Figyelembe véve a tó méretét (ami azért nem kicsi!) és a tó lakónak arányát, bármely távon szákba terelhetjük azt a bizonyos 20+ t :) , és igen dobós módszerrel / távon is hihetetlenül eredményesek lehetünk! Vendégeink az elmúlt években többször is be bizonyították (feederesek is), hogy számtalan 20kg feletti pontyot fogtak már 40-80 méteres táv között, sőt számtalanszor volt olyan is amikor a parttól 15-20 méterre is sikerült becsapni több nagyobb példányt!

A hova érdemes és milyen távra, az elég tág kérdés! Hisz a halak bejárják az egész tavat a táplálék szerzés érdekében! Jó minőségű csalival, jó technikával és persze a halak részéről megfelelő étvágy esetén biztos vagyok abban, hogy bárki eredményes tud lenni a DCL-n!

Ettől eltekintve minden hozzánk érkező vendégnek a legjobb tudásunk szerint segíteni fognak a halőreink, hogy a nálunk töltött időtök élmény dús legyen!

Javaslat

Kérdéseiteket tegyétek fel bátran a facebook csoportunkba: https://www.facebook.com/groups/659872197480337/, ahol sok tapasztalt horgász van és biztos vagyok benne, hogy egy bizonyos adott állásról vagy kérdésről széleskörű információt fogtok kapni! 

Horgásztó Budapesttől 40 kilométerre! Don Carp Lake

Megközelítése roppant egyszerű M1 pályáról letérve 2 perc,
Mány irányában a hídon átérve rögtön bal kézre!

Megnézem térképen Tagsági kártya igénylés