A tóról

Gyere és légy vendége te is A Halak Birodalmának!

Megközelítés

Megközelítése roppant egyszerű M1 autópályáról Székesfehérvár – Bicske kihajtón letérve 5 perc alatt elérhető a tó! Bicskei körforgalomból Mány irányában kell ki hajtani és onnan kb 800 méterre bal kézre lesz található a Don Carp Lake! Pesttől mindössze ~ 40 km!

Halállomány

A 28 hektáros tavat kapitális méretű pontyok lakják, a tó rendkívüli halállománnyal rendelkezik! Rengeteg nagytestű ponty otthona a Don Carp Lake, többek között Rocconak is aki egy hatalmas tükrös. Őt 2017-ben terelték szákba 29 kilósan. Legnagyobb pontyunk Old Boy, ő 2016-ban lett telepítve a tóba 34,78 kilós tekintélyt parancsoló ős töves!

A tó Ponty állomány 99%- a 10 kiló feletti, ami Európa szinten is kimagasló, így megkérünk minden hozzánk érkező vendéget, hogy a halak megóvására nagyon nagy hangsúlyt és odafigyelést szenteljen!

A ragadozó állományunk is kimagasló, 2016-ban a tóba kapitális méretű csukák 15 kiló felett - Harcsák bő 30 kiló felett - Süllők 12-14 kiló felett találtak otthonra, így a ragadozó horgászok is kellemesen tölthetik nálunk az idejüket!

Meder viszonyok, tó területe

A tó átlag mélysége ~1.5 - 2.5 m között váltakozik, néhol nád foltokkal tarkítva a vizet, ami nem csak kiváló hal tartóhely, de látványnak se másodlagos, a tó meder akadó mentes!

Don Carp Lake élővilága csodálatos! Igényes faházak, kulturált illem helyek és tisztálkodási lehetőség, mind ez egy idilli környezetben! A tó megálmodása során elsődleges célom az volt, hogy egy olyan környezetet és halállományt teremtsek ami minden igényes pontyhorgász számára kimagasló élményt és kikapcsolódást tud biztosítani!

Horgász állások, faházak

Horgász állásaink közötti távolság 50-55 méter, így minden vendégünk számára megteremtik a "magán szférát" és kényelmes, nyugodt horgászatot biztosítanak!

Tavunkon 22 db bojlis állás van amit természetesen a feeder horgászok is foglalhatnak. MINDEN ÁLLÁSUNKON 3 FÉRŐHELYES IGÉNYES FAHÁZ ÉPÜLT, de mindegyik házba +1 bojlis ágy még kényelmesen elfér. A FAHÁZAINK MINDEGYIKE ÁRAMMAL EL LÁTOTT HŰTŐ ÉS MIKRÓ + PÁRÁSÍTÓ VENTILLÁTOR minden faházba alap tartozék, amiért külön díjat nem kérünk, de az esetleges rongálásért vagy szakszerűtlen használatból eredendő meghibásodásért a horgász teljes anyagi felelőséggel tartozik!

Horgászhelyek kulturált megközelítésének kialakítása,végig murvázott utak és horgászállás! Nálunk nincs sártenger még a nagy esőzés után se!

A Bojlis állások kényelmességét a közel 45-55 nm murvázott placcok biztosítják, állásonként lehetőség van 4-6, néhol 6-9 botos horgászatra is és marad hely a sátornak vagy lakókocsinak is. Minden horgászhelyen bográcsozó, tűz rakó hely van ki alakítva amihez biztosítunk tűzifát is! Az állások között ~50-60 méter távolság van, ezáltal mindenkinek meg van a nyugalomhoz és kényelmes horgászathoz szükséges maga területe!

Étterem, büfé

Tavunkon üzemelő Tógazda Street Food ételei gondoskodnak arról, hogy minden kedves vendégünk minőségi ételeket tudjanak fogyasztani a horgászataik során. Ételeinkkel, nyitvatartással és menüvel kapcsolatos információkért kattints a STREET FOOD menüpontra!

Egyéb szolgáltatások

  • Akkumulátortöltés a halőrháznál található (minden esetben kérje a halőr segítségét), az akkumulátor cseréjét a horgásznak kell megoldania, de ha a halőrök ideje engedi akkor szívesen segítenek.
  • WC az összes horgászhely közelében
  • Sátorozási lehetőség
  • Telefon akkumulátortöltési lehetőség / díjmentes
  • Szállás a tóparton, faházbérléssel
  • Csónak - Csónakmotor - Akkumulátor bérlés
  • Bojlik - Pelletek és mag mixek vásárlási lehetősége
  • Dőlő bója bérlés - kíméleti eszközök bérlése

TAVUNKON AZ MKB - K&H - OTP SZÉP KÁRTYA ÖSSZES ZSEBÉT ELFOGADJUK ÉS BÁRMIRE FELHASZNÁLHATÓ!

További fontos információkat megtaláljátok az INFORMÁCIÓ menüpontra kattintva, azon belül a  HÁZIREND ÉS INFÓRMÁCIÓK menüpontban.

Figyelem, a szabályzat el nem olvasása, figyelmetlen elolvasása, illetve meg nem értése, nem mentesít annak betartása, illetve szankcionálása alól! A horgászok és látogatók tudomásul veszik és elfogadják a jegyük megváltásával, hogy a tó teljes területén a tulajdonos kamerával megfigyelt területeket hozott létre!

A TÓRÓL HALAT ELVINNI TILOS, MINDEN KIFOGOTT HALAT KÖTELEZŐ VISSZAENGEDNI A TÓBA!

Horgásztó Budapesttől 40 kilométerre! Don Carp Lake

Megközelítése roppant egyszerű M1 pályáról letérve 2 perc,
Mány irányában a hídon átérve rögtön bal kézre!

Megnézem térképen Tagsági kártya igénylés