Tagsági kártya igénylés

Figyelem, a szabályzat el nem olvasása, figyelmetlen elolvasása, illetve meg nem értése, nem mentesít annak betartása, illetve szankcionálása alól!

Miért vezettük be a regisztrációt?

Halállományunk és a tó kulturált környezetének megóvása és a hozzánk érkező horgászoknak a nyugodt és kellemes kikapcsolódásuk érdekében, bevezettük a regisztrációt, ezzel is szűkítve mindazon horgászok számát, akik fittyet hánynak más horgászok pihenésére, a tó szabályzatára és a tóban lakó gyönyörű halakra!

Helyfoglaláshoz kell regisztrálnom?

A 2017-es évtől csak tagok (regisztráltak) számára tudunk helyfoglalást elfogadni és a horgászat is regisztráció megléte esetében lehetséges, de regisztrációval rendelkező horgászok hozhatnak magukkal maximum 1 horgászt (olyan személyt nem hozhat senki magával akinek a regisztrációja elutasításra kerül vagy bármely okból kitiltottunk a tóról!), de kizárólag a teljes felelősség vállalása mellett! Minden nemű felelősség a regisztrációval rendelkező horgászt terheli, mind anyagi mind a tó házirendjének betartását / betartatását illetően! Weboldalunkra való belépéshez és hely foglaláshoz REGISZTRÁCIÓ szükséges!

Ha regisztrált tag vagyok kit hozhatok magammal?

Regisztrációval rendelkező horgász hozhat magával maximum 1 horgászt (olyan személyt nem hozhat senki magával akinek a regisztrációja elutasításra kerül vagy bármely okból kitiltottunk a tóról!), de kizárólag a teljes felelősség vállalása mellett! Minden nemű felelősség a regisztrációval rendelkező horgászt terheli, mind anyagi mind a tó házirendjének betartását / betartatását illetően!

Miért jár azonnali kártya bevonás és kitiltás?

Azonnali kártya bevonás jár a következő esetekben :

  • Nem megfelelő bánásmód a halakkal pl. kopoltyúba nyúlás, seb fertőtlenítésének el mulasztása, bölcső és a hal locsolásának elmulasztása, a hal földre ejtése, hallal való állva fotózkodás..stb
  • Gondatlanságból eredendő halpusztulás esetén!
  • Gondatlanságból vagy szándékos rongálás eseteiben pl. faház - csónak - csónak motor - meritő - bölcső - etető hajó 
  • A túlzott alkoholfogyasztás, a drogfogyasztás, a hangoskodás esetén!
  • Ittas autóvezetés esetén!
  • A tó területére vonatkozó autóval való közlekedés be nem tartása pl. max sebesség 5 KM/H átlépése! 
  • A tavon való szemetelésért és szemét ott hagyásért! 

Megkérjük minden kedves vendégünket,hogy az itt fel nem sorolt szabályokat is tartsák be, mert általában figyelmeztetést alkalmazunk, de szabálysértés mérsékletétől függően akár a tagságit is bevonjuk és azonnali kitiltást fogunk eszközölni!

A regisztráció DÍJMENTES! Tagsági igénylés mindössze 2 percet vesz igénybe, gyere és légy vendégünk te is!

A HORGÁSZAT MEGKEZDÉSÉNÉL A SIKERES REGISZTRÁCIÓ visszaigazoló email-t be kell mutatni / FŐ + H.IGAZOLVÁNYT vagy személyigazolványt LE KELL ADNI A HALŐRNÉL! A horgász jegy kiadása csak mindkét írat együttes ottléte esetében áll módunkban kiadni!

Facebook profilnál (ha van) a linket kérjük megadni, ne simán a nevedet írd be a mezőbe! Elbírálást nagymértékben befolyásolja a kedvenc halas fotód ("magadról") csatolása és a Facebook linked megadása, javasoljuk ezekre mindenképpen figyelj! Ha nincs Facebook profilod vagy horgászigazolványod, akkor a kártya igénylés elküldése után legalább 5 db kedvenc halas fotót küldj (amin te szerepelsz) a tó oldalán lévő mail címre (doncarpbaits1@gmail.com)!

Helytelen vagy hiányos adat megadás esetén nem áll módunkban a regisztrációt elfogadni! Figyelem! Citromail és freemail email-címek használata nem ajánlott. Ajánlott e-mailcím a gmail.com! Válasz e-mailokat érdemes meg nézni a SPAM-be is!

Szeretettel várunk mindenkit a HALAK BIRODALMÁBA!

Alapadatok

Jelszó

Facebook

Fotók

Kedvenc halas fotód 1

Kedvenc halas fotód 2

Kedvenc halas fotód 3Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvastam,
az abban foglaltakat tudomásul vettem.

Horgásztó Budapesttől 40 kilométerre! Don Carp Lake

Megközelítése roppant egyszerű M1 pályáról letérve 2 perc,
Mány irányában a hídon átérve rögtön bal kézre!

Megnézem térképen Tagsági kártya igénylés