Szabályok / Áraink

Megközelítés:

Megközelítése roppant egyszerű M1 autópályáról Székesfehérvár – Bicske kihajtón letérve 5 perc alatt elérhető a tó! Bicskei körforgalom –ból Mány irányában kell ki hajtani és onnan kb 800 méterre bal kézre lesz található a Don Carp Lake! Pesttől mindössze ~ 40 km!

JEGY ÁRAINK :

2 botos horgászat esetén / fő / nap 

• 24 órás jegy 2 db botra 5.500.-Ft 

3 botos horgászat esetén / fő / nap 

• 24 órás jegy 3 db botra 6.500.-Ft 

- Sportjegy bojlis vagy feeder 12 órás 4500.-Ft / 2 bot / fő , 3 botra 5500 ft / fő

 Pontybölcsőt biztosítjuk a napi jegy mellé, de természetesen saját bölcső is használható, fertőtlenítés után!  

Fontos információk :

 •  Kísérőjegy (14 éves kortól) 1500.-Ft / fő, kísérőjegy megváltása, a tón töltött időintervallumtól függetlenül, minden esetben kötelező, mindazok számára akik nem rendelkeznek horgásznapijeggyel!
 • Horgász állásainkat 12 óránál tovább tartó horgászat esetén, csak faház bérléssel együtt lehet igénybe venni. 
 • Kaució: Minden horgászat megkezdésénél 5.000.-Ft kaució megfizetése szükséges, szép kártyával nem fizethető.
 • Kaució nem kerül vissza fizetésre a szabályok be nem tartása esetén, többek között : SZEMETEK HÁTRA HAGYÁSA ESETÉN - FAHÁZAK ÉS ANNAK BERENDEZÉSEINEK NEM RENDELTETÉS SZERŰ HASZNÁLATA ESETÉN, KOSZ HÁTRAHAGYÁSA ESETÉN - NÖVENYZET ÍRTÁSA ÉS CSONKÍTÁSA ESETÉN 
 • Bedobott horgászbotok őrizetlenül hagyása TILOS, ha valaki szomszéd állásra átszeretne menni pl. trécselni vagy sörözni stb akkor tekerje ki a botjait, függetlenül attól, hogy más is tartózkodik az álláson! 
 • A hozzánk érkező vendégek számára úszó mérlegelő megléte szükséges, állásonként minimum 2 db!
 • Ha nem rendelkezel úszómérlegelővel, akkor bérlésre van lehetőség 500.-Ft / db / nap!
   
VIP: 

VIP állásainkat bárki foglalhatja! 

 • A tavunkon kialakításra került 2 db VIP állás melynek sajátossága a nádassal övezett csapások, melyek kitűnő haltartó helyek és egyben egyfajta elszigeteltséget jelent a többi állástól.
 • VIP helyek a parttól kb 20-30 méterre a vízen vannak elhelyezve kényelmes stéggel és házikóval fogad minden olyan Bojlis horgászt / horgászokat, akik szeretik a ki hívást és egyben szeretnének vad vízi látványban és körülményekben horogra csalni a szebbnél - szebb bajszos barátainkat! Nyilván vízi búvárok ezen a helyeken sincsenek :-) , így ha a halak étvágya gyenge akkor nem tudunk senki horgára akasztani egy 20+ , de kíméleti rész lévén jóval kecsegtetőbb helyeknek számítanak a többitől! 
 • VIP állásaink KLÍMATIZÁLTAK - Tv-el felszereltek, alkalmasak 4-6-8  botos horgászatra így ideális nagyobb baráti társaság vagy családok fogadására és kellemes időtöltés biztosít mindenki számára! 
 • Faházak mérete 4m X 4m , 3db fekvő hellyel (+bojlis ágy befér!) mindehhez párosul a 80 nm műfüvezett stég is! 
 • VIP 1 állásunkra bevezetésre került az áram is, így a faház kül és beltéri lámpákkal is rendelkezik, továbbá hűtő és mikró is tartozéka az állásnak! További kényelemről gondoskodik a hatalmas, 3 méteres átmérőjű napernyőt is a stégekre helyeztünk el ezzel is még kényelmesebbé téve az ott tartozkodást! Hősugárzó használata 1000-1200 wattig engedélyezett! 
 • VIP 2 állásunkra is kivitelezésre került az áram (napelem) , így a faház kül és beltéri lámpákkal is rendelkezik, továbbá hűtő és mikró is tartozéka az állásnak! További kényelemről gondoskodik a hatalmas, 3 méteres átmérőjű napernyőt is a stégekre helyeztünk el ezzel is még kényelmesebbé téve az ott tartózkodást! Hősugárzó használata NEM engedélyezett! 
 • VIP állásainkhoz biztosítunk csónakot - bölcsőt és nagy méretű merítőszákot - DCL sebfertőtlenítőt!
 • 96 óra vagy annál több időre szoló bérlés esetén díjmentesen biztosítjuk akkumulátort és csónak motort is!
 • Kellemes időtöltés a ”nyugalom ”szigetén. . 
 • VIP jegy ár: 36.000.-Ft , max 4 bot/max 2 fő /minden meg kezdett nap (24ó) , 3 fő X 2 bot esetén 54.000.-Ft/nap
 • VIP jegy ár: 40.000.-Ft , max 6 bot/max 2 fő /minden meg kezdett nap (24ó) ,  3 fő X 3 bot esetén 60.000.-Ft/nap

"KIS VIP ÁLLÁSOK : 15-16-17-18 ÁLLÁSOK" 

- A tavunkon kialakításra került 4 db VADREGÉNYES állás melynek sajátossága a nádassal övezett csapások és a vízben elhelyezett fák, melyek kitűnő haltartó helyek és egyben csodálatos látványt is nyújtanak, így méltán érdemlik meg a "KIS VIP" elnevezést! 
- "KIS VIP" helyek  kényelmes stéggel és házikóval fogad minden olyan Bojlis horgászt / horgászokat, akik szeretik a ki hívást és egyben szeretnének vad vízi látványban és körülményekben horogra csalni a szebbnél - szebb bajszos barátainkat, ezeken az állásokon több darab 20 kg feletti fogás is hűen tükrözi azt a tényt, hogy előszeretettel lakják a tó ezen részét is az öreg mohások! 
15-16-17-18 állásaink alkalmasak 4-6  botos horgászatra, faházak mérete 3m X 4m , 3db fekvő hellyel (+bojlis ágy befér!) mindehhez párosul a majd 30 nm műfüvezett stég amin kényelmesen elfér akár 3db rod pod is! 
 A faház árammal, Tv-vel és párásító ventillátorral ellátottak (napelem), kül és beltéri lámpákkal rendelkeznek, továbbá Hűtő és Mikró - Csónak - Bölcső - Merítő is tartozéka az állásnak!  
 Hősugárzó használata NEM engedélyezett! 
15-16-17-18 állás jegy ár: 25.000.-Ft , max 4 bot/max 2 fő /minden meg kezdett nap (24ó) , 3 fő X 2 bot esetén 37.500.-Ft/nap
15-16-17-18 állás jegy ár: 28.000.-Ft , max 6 bot/max 2 fő /minden meg kezdett nap (24ó) , 3 fő X 3 bot esetén 42.000.-Ft/nap

KIS VIPEKHEZ ÉS A VIP1-2 HELYHEZ A FŰTŐ ESZKÖZÖKET DÍJMENTESEN BIZTOSÍTJUK! Gázpalackról mindenkinek magának kell gondoskodnia vagy ha mi biztosítjuk akkor a töltés árát ki kell fizetni! 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁS DÍJA:

Faházainkról készült fotók, itt megtekinthetőek https://www.facebook.com/groups/659872197480337/permalink/2060556254078584/

- Faházbérlés : 7.000.-Ft / nap, max 4 főig! Faházainkhoz az áramot díjmentesen biztosítjuk! 

Faház bérlés tartalmazza a következőket,  3 db Ágy - Mikró - Hűtő, Faház terasza csak a faház bérlés esetén használható! 

- Sátorhely ára 2500.-Ft / db / nap, faház bérlés esetén 1db sátor díjmentesen elhelyezhető, áramot külön sátor helyhez nem tudunk biztosítani! 

- Akkumulátor és telefontöltés: DÍJMENTES

- Zuhanyzás:  DÍJMENTES 

- Csónakbérlés: 2000 Ft / 24 óra

- Etetőhajó bérlés 5500.-Ft / nap, letakarítva kérjük vissza! Köszönjük szépen! 

72 órára vagy annál több időre : 4500.-Ft / nap 

- Csónakmotor bérlés: 2000.-Ft / nap 

- Csónakba akkumulátorbérlés: 2000 Ft / nap

- Merítőszák 1000.-Ft / nap 

- Dőlőbója 500 Ft / nap, letakarítva kérjük vissza! Köszönjük szépen!

- Hősugárzó használata 1000-1200 wattig engedélyezett a főbejárati oldalon (bérelhető)!

- A tó túloldalán (0/2-18 és a VIP2 állásokon) a fűtés áramról nem üzemeltethető , ezt kérjük figyelmbe venni és betartani! 

SPORTJEGY - GYEREKJEGY ÁRA: 

-12 éves kor alatt semmilyen horgászati lehetőséget nem tudunk biztosítani!  12 - 16 év közötti horgászat kizárólag szülői felügyelett melett történhet és a szülő teljes felelőségére! 12 év feletti gyerekek esetében kizárólag bojlis jegy kiváltásával engedélyezett a horgászat! 

- Halat elvinni TILOS!

- Soprtjegy esetén autóval horgász helyhez oda állni Tilos!

RAGADOZÓ HORGÁSZJEGY ÁRA:

 • Pergető jegy, napkeltétől napnyugtáig: 4000.-Ft / fő + csónak 3500.-Ft igény esetén
 • Partról való rabló halas jegy 12 órás: 4500.-Ft / 2 bot
 • Partról való rabló halas jegy 24 órás: 6000.-Ft / 2 bot

- Ragadozó horgászat szabályzat: https://doncarplake.hu/horgaszrend-es-szabalyzat/

- Halat elvinni TILOS!

- Ragadozó jegy esetén autóval horgász helyhez oda állni Tilos!

Helyfoglalás és lemondás:

Helyfoglaláshoz tagsági kártya szükséges.

 • Online helyfoglalás minimum 48 órára lehetséges, 48 óránál rövidebb időre történő foglalást online nem áll módunkban fogadni!
 • 48 óra vagy annál több időre történő foglalást MINDEN esetben kérjük online be foglalni! 
 • 48 ÓRÁNÁL RÖVIDEBB IDŐRE foglalás esetén személyesen a halőrháznál vagy telefon számaink valamelyikén lehetséges.
 • 12 vagy 24 órás előre foglalást csak az adott tárgyi nap előtt egy nappal tudjuk meg mondani,hogy van-e rá lehetőség függően az aznapi foglaltságtól.
 • Érkezés és távozás lehet az adott napon 8 óra, illetve 17 óra! 
 • A 8 és a 12-18 állásig valamint a VIP1 és a VIP2 állásoknál a csónak használat kötelező a náddal tarkított vízterület miatt, kérjük, ezt vegyék figyelembe foglaláskor!
 • foglalás megerősítéséhez szükség van foglaló befizetésére ami minimum 50%, az előleg megérkezése után a foglalásod elfogadottnak tekintjük!
 • A foglaló befizetésére a foglalás napjától számítva 72 óra áll rendelkezésre, ha ez időn belül nem történik utalás akkor a foglalásod törlésre kerül!
 • Természetesen a már jóváhagyott foglalás visszamondható, azonban minden esetben kérjük ezt időben jelezni! Horgászhelyeinkre sokszoros a túljelentkezés ezért kérjük, hogy kölcsönösen segítsük egymást és horgásztársainkat.
  A foglalás lemondása és hely módosítás minden esetben e-mailben a  doncarpbaits1@gmail.com címre küldve, azonban kérjük ezt minimum 28 nappal az érkezés időpontja előtt bejelenteni a fentebb említett elérhetőségeink valamelyikén. Ellenkező esetben a tárgyévre az adott személytől további foglalást nem áll módunkban rögzíteni a weboldalon, és a meglévő egyéb foglalásait is felfüggesztjük, amennyiben a helylemondás 28 nappal érkezés előtt történik úgy a befizetett foglaló teljes összege újra felhasználható egy következő alkalommal! 28 napot meghaladó lemondás esetén a befizetett foglaló összege autómatikusan elveszítődik!  
 • Megértésed köszönjük.

2021 évi foglalásokat 2020.11.01-től áll módunkban regisztrálni.

Fontos információ:

 Halállományunk és a tó kulturált környezetének megóvása és a hozzánk érkező horgászoknak a nyugodt és kellemes kikapcsolódásuk érdekében, bevezettük a regisztrációt, ezzel is szűkítve mindazon horgászok számát, akik fittyet hánynak más horgászok pihenésére a tó szabályzatára és a tóban lakó gyönyörű halakra! 

- A 2017 évtől csak tagok (regisztráltak) számár tudunk helyfoglalást elfogadni és a horgászat is regisztráció megléte esetében lehetséges, de regisztrációval rendelkező horgászok hozhatnak magukkal maximum 1 horgászt (olyan személyt nem hozhat senki magával akinek a regisztrációja elutasításra kerül vagy bármely okból kitítottunk a tóról!), de kizárólag a teljes felelősség vállalása mellett! Minden nemű felelősség a regisztrációval rendelkező horgászt terheli, mind anyagi mind a tó házirendjének betartását / betartatását illetően! Weboldalunkra való belépéshez és hely foglaláshoz REGISZTRÁCIÓ szükséges!

- Halaink megóvása érdekében 2017 évtől csak és kizárólag a tavunk halbiológusával előálltatott sebfertőtlenítő vagy a Nash Medi Carp Kit fertőtlenítő használható! Érkezéskor tavunkon megvásárolható a DCL fertőtlenítő 2000.-Ft -os ELŐÁLLÍTÁSI költségen,illetve 72 óra vagy annál több időre szóló foglalás esetén ajándékba adjuk a horgászathoz, más fertőtlenítő használatát a felsoroltakan kívül nem engedélyezünk! Mindenki megértését köszönjük!

- Csónakból való horgászat az egész tavon tilos , kivéve halfárasztás! 

Halállomány és meder viszonyok, tó területe:

A 28 ha tavat kapitális méretű Pontyok  lakják, a tó rendkívüli halállománnyal rendelkezik!

Rengeteg nagytestű ponty otthona a Don Carp Lake, többek között Rocconak is aki egy hatalmas tükrös, Őt 2017-ben terelték szákba 29 kilósan, legnagyobb pontyunk Old Boy, Ő 2016-ban lett telepítve a tóba 34,78 kilós tekintélyt parancsoló ős töves!

A tó Ponty állomány 99% - a 10 kiló feletti ami Europa szinten is kimagasló, így meg kérünk minden hozzánk érkező vendéget, hogy a halak megóvására nagyon nagy hangsúlyt és odafigyelést szenteljen!

A ragadozó állományunk is kimagasló, 2016-ban a tóba kapitális méretű Csukák 15 kiló felett - Harcsák bő 30 kiló felett - Süllők 12-14 kiló felett találtak otthonra, így a ragadozó horgászok is kellemesen tőlthetik nálunk az idejüket! 

A tó átlag mélysége ~ 1.5 - 2.5 m között váltakozik, néhol nád foltokkal tarkítva a vizet, ami nem csak kiváló hal tartóhely, de látványnak se másodlagos,a tó meder akadó mentes!

Don Carp Lake élővilága csodálatos! Igényes faházak, kulturált illem helyek és tisztálkodási lehetőség, mind ez egy idilli környezetben! 

A tó megállmodása során elsődleges célom az volt, hogy egy olyan környezetet és halállományt teremtsek ami minden igényes pontyhorgász számára kimagasló élményt és kikapcsolódást tud biztosítani! 

Horgász állásaink közötti távolság 50-55 méter, így minden vendégünk számára megteremtik a "magán szférát" és kényelmes, nyugodt horgászatot biztosítanak! 

Gyere és légy vendége te is a halak birodalmának smiley 

 Hal fotózás - Kíméletes bánásmód : 

Megkérünk minden kedves vendégünket napszaktól függetlenül legyenek kedvesek telefonálni minden 14-15 kilót meghaladó hal esetében, hogy ellenőrizhessük a hal egészségét valamint, hogy a chippelést eltudjuk végezni, továbbá, hogy készíthessünk mi is egy fotót az albumunkba, együtt működést előre is köszönjük! A kifogott halat kizárólag vízben, úszó mérlegelőben kell tartani a halőr megérkezéséig! Hal letárolása minden más esetben tilos! 

Halak fotózását nagy gondossággal és odafigyeléssel tegyük, ÁLLVA hallal fotózkodni TILOS! Pontybölcsőt minden esetben kellően vizezzük be a halat "folyamatosan" öntözzük vízzel, főleg a nyári meleg napokon! Fotózásnál feltétlenül ügyeljünk arra, hogy a kopoltyúba még véletlenül se nyúljunk, hisz az szinte biztos, hogy a hal pusztulásához vezetne, ami azonnali tagsági kártya bevonással jár és a horgász köteles a teljes anyagi kárt meg téríteni, ami a hal méretétől függően minimum 60.000.-ft és 2.500.000.-Ft között van!!! 

Így tisztelettel kérünk minden vendégünket, hogy figyeljenek oda ezekre a csodálatos halakra, hogy a véletlenszerű kopoltyúba nyúlást és minden olyan esetleges fizikális sérülést ami a hal pusztulásához vezethet el kerüljék, és ha bármiben segítségedre lehetünk a biztonságos haltartást és vissza engedést illetően akkor bátran szólj a halőrök bármelyikének, hisz Ők ezért vannak ott, hogy mindenben a segítségedre legyenek! 

Horog által ütötte sebet minden esetben kötelező fertőtleníteni a hal vissza engedése előtt!

Illetve tisztelettel szeretnénk minden vendégünket megkérni, hogy a hal fárasztást kíméletesen tegyék, NE "CSÖRLŐZZÉK" ki a halakat, mert iszonyat sérülést okoz az e-fajta barbár hozzá állás, ha ilyet észlelünk akkor AZONNALI KITILTÁST fogunk eszközőlni! Fokozott figyelmet előre is köszönjük! 

Ajánlom mindenki figyelmébe tavunk bemutatkozó kis filmjeit: https://www.youtube.com/watch?v=f4CKSgPfU6A , https://www.youtube.com/watch?v=d-N_3w5V_fM , https://youtu.be/4gz0ekGviJE

A TÓRÓL HALAT ELVINNI TILOS,MINDEN KIFOGOTT HALAT KÖTELEZŐ VISSZA ENGEDNI A TÓBA!

Szolgáltatásaink:

 • Halőr ház mellett fő bejáratnál, kulturált tusoló, Wc, kézmosó természetesen külön a férfi és külön a női részleg! 
 • STREET FOOD ÉTELEINK:
  • Üdítők
  • Sör
  • Rövid italok
  • Kézműves Hamburgerek
  • Kézműves HotDog
  • Pizzák
  • Rántott húsos box
  • Cordon Blue 
  • Lángos
  • Palacsinta
  • Jégkrém
  • Bojlis szerelékhez szükséges szerelék anyagok / Bojlik vásárólahtóak a tavon.
  • 5.000 Ft feletti fogyasztás esetén igény szerint ki visszük a fogyasztani kívánt termékeket a horgászálláshoz! 
  • MKB - K&H - OTP SZÉP KÁRTYA ÖSSZES ZSEB ELFOGADÁSA ÉS BÁRMIRE FELHASZNÁLHATÓ PL. NAPIJEGY - FAHÁZ BÉRLÉS - BŰFÉ - CSALI VÁSÁRLÁS STB!

Egyéb információ és szolgáltatás:

 • 22 db bojlis állásunk van amit természetesen a feeder horgászok is foglalhatnak,MINDEN ÁLLÁSUNKON 3 FÉRŐHELYES IGÉNYES FAHÁZ ÉPÜLT, de mindegyik házba +1 bojlis ágy még kényelmesen elfér,  FAHÁZAINK MINDEGYIKE ÁRAMMAL EL LÁTOTT HŰTŐ ÉS MIKRÓ + PÁRÁSÍTÓ VENTILLÁTOR minden faházba alap tartozék amiért külön díjat nem kérünk, de az esetleges rongálásért vagy szakszerűtlen használatból eredendő meghibásodásért a horgász teljes anyagi felelőséggel tartozik! 
 • Horgászhelyek kulturált megközelítésének kialakítása,végig murvázott útak és horgászállás! Nálunk nincs sártenger még a nagy esőzés után se!
 • A Bojlis állások kényelmességét a közel 45-55 nm murvázott placcok biztosítják, állásonként lehetőség van 4-6 néhol 6-9 botos horgászatra is és marad hely a sátor vagy lakókocsinak is,minden horgászhelyen bográcsozó, tűz rakó hely van ki alakítva amihez biztosítunk tűzifát is! Az állások között ~50-60 méter távolság van, ezáltal mindenkinek meg van a nyugalomhoz és kényelmes horgászathoz szűkséges maga területe!
 • Akkumulátortöltés a halőrháznál található (minden esetben kérje a halőr segítségét), az akkumulátor cseréjét a horgásznak kell megoldania, de ha a halőrök ideje engedi akkor szívesen segítenek.
 • WC az összes horgászhely közelében
 • Sátorozási lehetőség
 • Telefon akkumulátortöltési lehetőség / díjmentes
 • Szállás a tóparton faházbérléssel
 • Csónak - Csónakmotor - Akkumulátor bérlés
 • Bojlik és mag mixek vásárlási lehetősége
 • Dőlőbója bérlés,letakarítva kérjük vissza! Köszönjük szépen!
 • FŰTÉS lehetőség! Téli időszakban korlátozottan van lehetőség Pb gázpalackról üzemelő Sieszta bérlésére!
  Sieszta bérlés 2500.-Ft / 24 óra , gázpalackkal együtt 5500.-Ft / 24 óra.
  Mindenki saját felelősségére és fokozott figyelmességgel használja,ablakot bukóra nyitva hagyni és semmilyen gyúlékony anyagot ne hagyjunk a Sieszta közelében!
  Esetleges károkozásért a horgász teljes anyagi felelősséggel tartozik!
  Cégünk semmilyen balesetért illetve anyagi kárért NEM vállal felelősséget! 
 • A horgászok és látogatók tudomásul veszik és elfogadják, hogy a tó teljes területén a tulajdonos kamerával megfigyelt területeket hozott létre!
 • Kellemest a hasznossal menüpontunk, teljes kőrű autószerviz szolgáltatást nyújt, díjmentes hozom - viszem szolgáltatással! Kötelező szerviz, gyors szerviz, villamosság javítás, dízel centrumhttps://bz-dt.com/

További információk és tudnivalók

A tó személyzetének "utasításait" minden hozzánk érkező horgász és azok vendégei is kötelesek betartani!

- Éjszakára a kapukat be zárjuk a tó biztonsága érdekében,nyári időszakban 7-22 óráig vannak nyitva kapuk, 22 óra után a kapukat bezárjuk míg tavasszal és ősszel 7-19 óráig vannak nyitva a kapuk, 19 óra után a kapukat bezárjuk! Meg kérünk minden vendégünket aki távozni szeretne a tó-ról az legyen kedves a kapuzárást FIGYELEMBE VENNI! 

- Foglaláskor csak egész napokat számolunk,minden megkezdett nap, egy napnak számít!

- Egy vagy maximum három horgász foglalhatja a faházakat!

- Fonott zsinór használata TILOS,kivéve hajszálelőkének max 20-30 cm ig!

- Monofil zsinór max 35mm vastagságig engedélyezett ( dobóelőtét zsinór NEM engedélyezett! )

- Horog: szakálnélküli v mikró szakállas lehet vagy elnyomott szakállú, max 4-6 méretig! 

- Leadcore használata endedélyezett maximum 1.5-2 méterig! 

- Gyerekek horgászati lehetőségéről lentebb a jegyárainknál lehet tájékozódni! 

- TÓBAN ELHELYEZETT MESTERSÉGES AKADÓKHOZ, BOKROKHOZ LE TENNI A VÉGSZERELÉKET SZIGORÚAN TILOS, AKADÓK ÉS BOKROKTÓL MINIMUM 20 MÉTERES TÁVOLSÁGOT EL KELL HAGYNI! E SZABÁLY BE NEM TARTÁSA AZONNALI KITÍLTÁSSAL JÁR! Vizinövényzet irtása bármilyen formában TILOS! 

- A tó egész területén szemetelni és cigaretta csikket eldobni TILOS, továbbá minden horgászt meg kérünk a horgászat végeztével legyen szives a szemetet előre hozni a halőrházhoz, ha horgászat közben a szemtes zsák meg tellik kérjük jelezze a halőrnek és visz ki űres zsákot! Előre is köszönjük!

- Gondatlanságból eredendő halpusztulásért a horgász teljes anyagi felelősséggel tartozik egy egy példány több százezer vagy akár a több millió ft is meghaladja!

 A horgász és vendégei további anyagi felelősséggel tartozik a faház és egyéb horgászati eszközökre is amit esetlegesen bérbe vesz! 

- A túlzott alkoholfogyasztás, a drogfogyasztás, a hangoskodás, illetve a horgásztársak zavarása azonnali kitiltást vonhat maga után, túlzott alkoholfogyasztás esetén a halőr a horgászatot azonnal fel függesztheti, továbbá azonnali ki tiltást fog alkalmazni, szükség esetén hatósági feljelentést is meg tesszük, alkohol fogyasztása lehetséges mind addig amíg a viselkedéskultúra keretein belül zajlik ezt legyen kedves mindenki szem előtt tartani, hogy mások kikapcsolódását ne zavarjuk meg a túlzott alkohol fogyasztással / hangoskodással! Köszönjük szépen! 

- Éjszakai horgászat alkalmával a horgász köteles a horgászhelyét jól láthatóan megvilágítani pl. kültéri villany felkapcsolásával vagy led szalag,ledes lámpa...! Erre a baleset megelőzése érdekében van szűkség! Sajnos megvilágítás nélkül nem folytatható éjszakai horgászat. Horgász hely megvilágítására alkalmas lámpa bérlésre van lehetőség!

- KUTYUSOKRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK : https://doncarplake.hu/horgaszrend-es-szabalyzat/

CSÓNAK HASZNÁLAT:

- Saját csónak használható, de csak tiszta letakarított állapotban! Szennyezett,piszkos csónak használatát nem engedlyezzük! Megértést köszönjük! 

- Éjszakai csónak használat során fejlámpa használata kötelező! Csónak használatát mindenki saját felelősségére teszi, ittas állapotban a csónak használat tilos, az esetleges balesetért vagy károkért a tó személyzete és a tó üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal! Csónak használat esetén a mentő mellény használata kötelező! 

AUTÓVAL VALÓ KÖZLEKEDÉS ÉS PARKOLÁS: 

- A tó területén autóval közlekedni 7-18 között lehetséges, de kérjük ezt is CSAK INDOKLOT esetben tegyék, hogy mások pihenését az autó forgalommal ne zavarjuk meg és "feleslegesen" ne poroljunk oda senki orra alá ha nem muszáj! Köszönjük szépen az együtt működést! 

- A tó területén ittasan autóval közlekedni TILOS, a tó területén a megengedett maximális sebesség 5 KM/H a murvázott utak porolása miatt, megértést és együtt működést köszönjük!

- 24 órás foglalás esetén a bojlis állásokhoz autóval való parkolás lehetséges "KÉNYELEM" szempontjából, de az autó használata ez idő alatt TILOS!

- 1 autó/ állás engedélyezett minden állásnál, továbbá kérjük a horgászokat, hogy a fűre ne parkoljon senki az autójával, köszönjük szépen! 

- 24 óránál rövidebb foglalásnál autóval bojlis álláshoz parkolni TILOS, csak ki és bepakolás idjére engedélyezett a szerelékek kipakolása után a személygépjárműveket a kijelölt parkolóban kell leállítani,a horgászat csak a gépjárművek parkolóban történő leállítása után kezdhető meg,távozáskor az ügyeletes halőr engedélyével lehet behajtani a horgászálláshoz!

-Távozás során meg kérünk minden autós vendégünket, hogy az autójukat mutassák meg az aktuális halőrnek szemügyre vételezés céljából, együtt működést köszönjük! 

KERESZTGÁTON AUTÓVAL VALÓ KÖZLEKEDÉS , HORGÁSZOK SZÁMÁRA TILOS! Köszönjük a megértést! 

Látogató : 

- A horgászokhoz érkező látogatók gépjárműveikkel a bejárat melletti parkolóban tartózkodhatnak, a horgászállásokhoz történő behajtás számukra TILOS!  A horgász teljes felelősséggel tartozik a hozzá érkező vendégekért, a vendégekre is a tó teljes szabályzata vonatkozik a szabályzat betartása minden esetben kötelező!  

 Kísérőjegy (14 éves kortól) 1500.-Ft / fő, kísérőjegy megváltása, minden esetben kötelező, mindazok számára akik nem rendelkeznek horgásznapijeggyel!

 

Megértésüket előre is köszönjük.

 

FEEDER HORGÁSZAT:

 • A feeder szerelmeseinek is szeretnénk kedvezni!
 • Tavunkon lehetőséget biztosítunk minden sport feeder horgásznak, hogy azonos feltételek, árak és szabályok ( hal kíméleti eszközök birtokában! ) mellett foglalhassák a bojlis állásainkat!
 • Természetesen halat ez esetben is elvinni TILOS! 

ENGEDÉLYEZETT CSALIK : 

Főtt magok a következők engedélyezettek MAXIMUM 10KG / ÁLLÁS / 24 ÓRA : tigris mogyoró , repce , köles , kukoricás mag mix-ből kizárólag csak a nalunk vásárolt termék használható(kontroll betartása miatt!), DE az is maximum 3 zacskó / nap ha más magot nem hasznász mert a napi limitet nem lehet túllépni! 1 zacskó 3kg erjesztett mag mixet tartalmaz! Más kukoricás mag mix illetve kukorica behozatala a tóra szigorúan TILOS, szabálysértés esetén sajnos kitíltás jár a tóról! Kérjük ezt légyszíves tartsd szemelőtt! 

Meg kérek mindenkit legyetek szívesek betartani a leírtakat! 

 • Bojli
 • Pellet, micró pellet
 • Stick mix, Method mix (ezek minőségét ellenőrizzük)
 • Tigris mogyoró, repce, köles csak korlátozva 10KG / ÁLLÁS/NAP és KIZÁRÓLAG FÖZŐTT állapotban lehetséges a használata! 
 • Bármilyen jellegű kutyatáp használata, bármilyen formában  azonnali ki tiltást von maga után a Don Carp Lake-ről!

 

 

Kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek a tavunkon! 

 

 

A változás jogát fent tartjuk!