Alapítvány

Kedves barátaink,tisztelt horgászok és emberek!
Mivel szívügyem a hátrányos helyzetű családok és gyerekek és idősek támogatása,így megalapítottam a Don Carp Lake a szív dobbanása alapítványt! Őszinte leszek! Én a nem bízom a nagyobb alapítványokban,sajnos úgy vettem észre,hogy náluk az az elsődleges,hogy a saját életvitelük javítása meg történjen aztán ami marad abból próbálnak jó marketinggel nagy hírverést csinálni! 
Én személy szerint akkor vagyok nyugodt ha az adományokat saját magam,magunk adjuk át a családoknak vagy gyerekeknek mint ahogy azt tettük az elmúlt 2 évben is! És ez utal szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak akik bármivel is támogattak minket az elmúlt években ebben az összefogásban!  
Célkitűzéseink: 
Szeretnék minden évben legalább 1-2 alkalommal hátrányos helyzetű gyerekeknek horgásztábort szervezni 10-15 gyerek számára minimum,de annak örülnék a legjobban ha meg tehetnénk azt, hogy 40-50 gyereket tudjunk egyszerre fogadni! De ehhez elengedhetetlen a megfelelő anyagi háttér és a megfelelő létszámú felnőtt felügyelet! 
Szeretnénk a fiatal rászoruló gyerekeket támogatni horgász felszerelésekkel vagy egyéb sport eszközökkel , hogy  semmi se gátolja meg őket abban,hogy boldogok legyenek!
Minden év végén a Don Carp Lake-n,karácsony előtt szeretnénk családoknak segíteni tartós élelmiszerekkel , tüzelővel , gyerekeknek játékokkal , ha anyagi helyzetünk engedi akkor akár rezsik befizetésével is! 
A leg merészebb álmom az,hogy egyszer egy egész kis települést tudjunk támogatni élelmiszerekkel ünnepek előtt,ahol kortól , nemtől és etnikai hova tartozástól függetlenül tudnánk örömet okozni az amúgy is szűkös és nehéz napokon! 
Ha az alapítvány megfelelő támogatottsággal rendelkezne akkor szeretnénk olyan családokat támogatni akik valamiféle tragédián estek át pl. tűz eset ...stb , továbbá idős embereket támogatni akik mindennapi megélhetőséggel küzdenek!  
Végső de nem utolsó sorban szeretnénk állatmenhelyeket is támogatni egész évben! 
Mindezek meg valósításában kérném a segítségeteket!
Első sorban tartós élelmiszerek felajánlásokat fogadnánk és ha van lehetőséged akkor anyagi támogatást is szívesen fogadunk,továbbá az adó 1% felajánlás is sokat számít nekünk! 
Szívesen fogadjuk olyan tevékenységet végző cégek segítségét is akik úgy gondolják, hogy szívesen támogatnák alapítványunkat akár termékeikkel vagy bármely más módon! 
Továbbá olyan szakemberek jelentkezését is várjuk akik szaktudásukkal tudnak segíteni mint pl villany szerelés vagy kőműves stb , mivel én gépjármű javítással foglalkozom így én ezt a szolgáltatásomat fogom tudni felajánlani az esetlegesen rászoruló család számára! 
Jelenleg az alapítvány bejegyzés alatt van ami még el tarthat 1-2-3 hétig,de ahogy rendelkezni fogunk számla számmal azt is közölni fogjuk itt az oldalon! 
Ne feledjétek , adni sokkal jobb mint kapni! 
Bízom abban, hogy még sokunkban nem hunyt ki az emberi szeretet és a segítő szándék,fogjunk össze mutassuk meg, hogy a horgász társadalom és az emberi szeretett mire képes! 
Baráti üdvözlettel és tisztelettel , 
Don Carp Lake a szív dobbanása alapítvány elnöke , Beri Zoltán